LINJA KOMBËTARE PËR INTERNET TË SIGURT NË SHQIPËRI
ALBANIAN NATIONAL HOTLINE FOR INTERNET SAFETY

Lajmet e Fundit

Shqipëria hap Fushatën Kombëtare për Internet të Sigurt për Fëmijët

 • Feb 10, 23
 • crca-author

Tiranë, 7 Shkurt 2023 – Sot në mëngjes, në Ditën Ndërkombëtare për Internet të Sigurt, iSIGURT.al hapi fushatën kombëtare për internetin e sigurt për fëmijët në Shqipëri.

Read more

GJUHA E URREJTJES DHE BULLIZMI ONLINE NDËR INCIDENTET KRYESORE QË RAPORTOJNË FËMIJËT DHE ADOLESHENTËT NË SHQIPËRI

 • Feb 10, 23
 • crca-author

Tiranë, 10 Shkurt 2022 – Sot në mëngjes, Linja Kombëtare për Internet të Sigurt për Fëmijët, bëri publike të dhënat e incidenteve që fëmijët dhe adoleshentët kanë raportuar pranë kësaj Linje, në Raportin e 4-ët Kombëtar për Sigurinë në Internet.

Read more

GJUHA E URREJTJES DHE BULLIZMI ONLINE NDËR INCIDENTET KRYESORE QË RAPORTOJNË FËMIJËT DHE ADOLESHENTËT NË SHQIPËRI

 • Feb 10, 23
 • crca-author

Tiranë, 10 Shkurt 2022 – Sot në mëngjes, Linja Kombëtare për Internet të Sigurt për Fëmijët, bëri publike të dhënat e incidenteve që fëmijët dhe adoleshentët kanë raportuar pranë kësaj Linje, në Raportin e 4-ët Kombëtar për Sigurinë në Internet.

Read more

Së bashku për një internet më të sigurt e më të mirë për fëmijët!

 • Feb 02, 23
 • crca-author

Dita e Internetit të Sigurt (SID) organizohet çdo vit në muajin shkurt për të promovuar përdorimin e sigurt dhe pozitiv të teknologjisë dixhitale, veçanërisht midis fëmijëve dhe të rinjve. Në Shqipëri, dita organizohet nga Platforma Kombëtare për Internet në Sigurt (www.iSIGURT.al), e CRCA/ECPAT Shqi

Read more

ISIGURT.AL: Dhuna dhe ngacmimet seksuale të fëmijëve në internet vazhdojnë në shifra të larta!

 • Feb 08, 22
 • crca-author

Tiranë, 8 Shkurt 2022 – Platforma Kombëtare ISIGURT.AL, ngre alarmin për vijim të rritjes së dhunës e ngacmimeve seksuale në internet ndaj fëmijëve dhe adoleshentëve në Shqipëri. Kjo është shoqëruar me rritje edhe të numrit të faqeve dhe materialeve me përmbajtje të dhunës seksuale ndaj fëmijëve në internet.

Read more

Hapet Fushata Kombëtare për Internet të Sigurt për Fëmijët në Shqipëri

 • Feb 04, 22
 • crca-author

Hapet Fushata Kombëtare për Internet të Sigurt për Fëmijët në Shqipëri

Tiranë, 4 Shkurt 2022- Shqipëria çeli sot siparin e një prej fushatave më të rëndësishme në nivel kombëtar dhe global, atë të internetit të sigurt dhe mbrotjtjes së fëmijëve dhe adoleshentëve nga dhuna e shfrytëzimi në internet.

Read more
Jan 27, 2022
“Perspektivat e të mbijetuarve të dhunës seksuale”

ECPAT International dhe WEProtect Global Alliance, publikuan sot për herë të parë, raportin mbi perspektivat dhe opinionet e fëmijëve që i kanë mbi

Nov 08, 2021
SË BASHKU KUNDËR DHUNËS NDAJ FËMIJËVE!

Tiranë, 08 Nëntor 2021 – CRCA/ECPAT Shqipëri hapi sot zyrtarisht në internet Fushatën e Ndërgjegjësimit Kombëtar në Kuadër të Fush

Oct 14, 2021
Studimi “Zërat e të mbijetuarve”: Asnjë fëmijë, i dhunuar seksualisht, nuk kishte informacion mbi institucionet në mbrojtje të tyre

“Zërat e të mbijetuarve”, një studim i përbashkët i ECPAT International dhe CRCA/ECPAT Shqipër

Sep 25, 2021
Organizatat e Fëmijëve shprehin mbështetje të fortë për Politikën e Re të Apple

Faleminderit, Apple, që tregove mundësinë për të mbrojtur fëmijët!

 

Fushata Kombëtare për Internet të Sigurt për Fëmijët në Shqipëri

Tiranë, 4 Shkurt 2022- Shqipëria çeli sot siparin e një prej fushatave më të rëndësishme në nivel kombëtar dhe global, atë të internetit të sigurt dhe mbrotjtjes së fëmijëve dhe adoleshentëve nga dhuna e shfrytëzimi në internet.

Fushata zhvillohet në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Internetit të Sigurt, një ditë që i përket të gjithë botës dhe në të cilën vendi ynë është bërë pjesë që prej vitit 2005. Synimi i kësaj dite është rritja e ndërgjegjësimit për çështjet më shqetësuese që fëmijët dhe të rinjtë ndeshin gjatë navigimit në internet, të cilat kërkojnë përfshirjen e institucioneve publike, shoqërisë dhe industrisë së internetit...

Lexo më shumë

 

 
MEMBER OF


 

Rreth Nesh

Qëllimi i kësaj Platforme është të bashkërendojë përpjekjet për të identifikuar dhe për të mbrojtur fëmijët viktima, për të identifikuar materialet me përmbajtje të papërshtatshme për fëmijët në internet, për të informuar prindërit mësuesit, fëmijët etj, si dhe për të forcuar bashkëpunimin ndërinstitucional.

Lidhuni me ne