LINJA KOMBËTARE PËR INTERNET TË SIGURT NË SHQIPËRI
ALBANIAN NATIONAL HOTLINE FOR INTERNET SAFETY

Lajme

ISIGURT.AL: Dhuna dhe ngacmimet seksuale të fëmijëve në internet vazhdojnë në shifra të larta!

 • Feb 08, 22
 • crca-author

Tiranë, 8 Shkurt 2022 – Platforma Kombëtare ISIGURT.AL, ngre alarmin për vijim të rritjes së dhunës e ngacmimeve seksuale në internet ndaj fëmijëve dhe adoleshentëve në Shqipëri. Kjo është shoqëruar me rritje edhe të numrit të faqeve dhe materialeve me përmbajtje të dhunës seksuale ndaj fëmijëve në internet.

Read more

Hapet Fushata Kombëtare për Internet të Sigurt për Fëmijët në Shqipëri

 • Feb 04, 22
 • crca-author

Hapet Fushata Kombëtare për Internet të Sigurt për Fëmijët në Shqipëri

Tiranë, 4 Shkurt 2022- Shqipëria çeli sot siparin e një prej fushatave më të rëndësishme në nivel kombëtar dhe global, atë të internetit të sigurt dhe mbrotjtjes së fëmijëve dhe adoleshentëve nga dhuna e shfrytëzimi në internet.

Read more

“Perspektivat e të mbijetuarve të dhunës seksuale”

 • Jan 27, 22
 • crca-author

ECPAT International dhe WEProtect Global Alliance, publikuan sot për herë të parë, raportin mbi perspektivat dhe opinionet e fëmijëve që i kanë mbijetuar dhunës seksuale, përfshi edhe ato të fëmijëve nga Shqipëria.

Read more

SË BASHKU KUNDËR DHUNËS NDAJ FËMIJËVE!

 • Nov 08, 21
 • crca-author

Tiranë, 08 Nëntor 2021 – CRCA/ECPAT Shqipëri hapi sot zyrtarisht në internet Fushatën e Ndërgjegjësimit Kombëtar në Kuadër të Fushatës një mujore të Fjongos Blu në Shqipëri. Fushata online u hap me një mesazh nga Kryetarja e Kuvendit të Shqipërisë, znj. Lindita Nikolla, drejtuar shoqërisë, prindërve dhe mësuesve, duke bërë një thirrje për eleminimin e dhunës ndaj fëmijëve.

Read more

Studimi “Zërat e të mbijetuarve”: Asnjë fëmijë, i dhunuar seksualisht, nuk kishte informacion mbi institucionet në mbrojtje të tyre

 • Oct 14, 21
 • crca-author

“Zërat e të mbijetuarve”, një studim i përbashkët i ECPAT International dhe CRCA/ECPAT Shqipëri, me mbështetjen e #WeProtect, sjell në një raport të vetëm perspektivën e të mbijetuarve të dhunës seksuale si fëmijë dhe ato të profesionistëve të mbrojtjes së fëmijëve.

 

Read more

Organizatat e Fëmijëve shprehin mbështetje të fortë për Politikën e Re të Apple

 • Sep 25, 21
 • crca-author

Faleminderit, Apple, që tregove mundësinë për të mbrojtur fëmijët!

Publikimi dhe shkëmbimi i imazheve dhe videove të abuzimit seksual të fëmijëve në internet zgjeron dhe komplikon dëmin e rëndë që është bërë për viktimat e këtyre krimeve.

Read more

Pages

 
MEMBER OF


 

Rreth Nesh

Qëllimi i kësaj Platforme është të bashkërendojë përpjekjet për të identifikuar dhe për të mbrojtur fëmijët viktima, për të identifikuar materialet me përmbajtje të papërshtatshme për fëmijët në internet, për të informuar prindërit mësuesit, fëmijët etj, si dhe për të forcuar bashkëpunimin ndërinstitucional.

Lidhuni me ne