LINJA KOMBËTARE PËR INTERNET TË SIGURT NË SHQIPËRI
ALBANIAN NATIONAL HOTLINE FOR INTERNET SAFETY

Lajme

“Perspektivat e të mbijetuarve të dhunës seksuale”

 • Jan 27, 22
 • crca-author

ECPAT International dhe WEProtect Global Alliance, publikuan sot për herë të parë, raportin mbi perspektivat dhe opinionet e fëmijëve që i kanë mbijetuar dhunës seksuale, përfshi edhe ato të fëmijëve nga Shqipëria.

Read more

SË BASHKU KUNDËR DHUNËS NDAJ FËMIJËVE!

 • Nov 08, 21
 • crca-author

Tiranë, 08 Nëntor 2021 – CRCA/ECPAT Shqipëri hapi sot zyrtarisht në internet Fushatën e Ndërgjegjësimit Kombëtar në Kuadër të Fushatës një mujore të Fjongos Blu në Shqipëri. Fushata online u hap me një mesazh nga Kryetarja e Kuvendit të Shqipërisë, znj. Lindita Nikolla, drejtuar shoqërisë, prindërve dhe mësuesve, duke bërë një thirrje për eleminimin e dhunës ndaj fëmijëve.

Read more

Studimi “Zërat e të mbijetuarve”: Asnjë fëmijë, i dhunuar seksualisht, nuk kishte informacion mbi institucionet në mbrojtje të tyre

 • Oct 14, 21
 • crca-author

“Zërat e të mbijetuarve”, një studim i përbashkët i ECPAT International dhe CRCA/ECPAT Shqipëri, me mbështetjen e #WeProtect, sjell në një raport të vetëm perspektivën e të mbijetuarve të dhunës seksuale si fëmijë dhe ato të profesionistëve të mbrojtjes së fëmijëve.

 

Read more

Organizatat e Fëmijëve shprehin mbështetje të fortë për Politikën e Re të Apple

 • Sep 25, 21
 • crca-author

Faleminderit, Apple, që tregove mundësinë për të mbrojtur fëmijët!

Publikimi dhe shkëmbimi i imazheve dhe videove të abuzimit seksual të fëmijëve në internet zgjeron dhe komplikon dëmin e rëndë që është bërë për viktimat e këtyre krimeve.

Read more

Së bashku për t’i dhënë #FUNDdhunës: Deklarata e Liderëve

 • Jul 23, 21
 • crca-author

6 veprime për ndryshim, për t’i dhënë fund dhunës dhe keqtrajtimit të fëmijëve

23 Korrik 2021

Read more

CRCA/ECPAT Shqipëri: “Zëri ynë sot është Zëri i Fëmijëve!”

 • Jun 01, 21
 • crca-author

Në Ditën e Fëmijëve, CRCA/ECPAT Shqipëri bënë publike MANIFESTIN PËR TË DREJTAT E FËMIJËVE, duke kërkuar eleminim të varfërisë së fëmijëve dhe investime për mbrojtjen dhe arsimimin e tyre!

Read more

Pages

 
MEMBER OF


 

Rreth Nesh

Qëllimi i kësaj Platforme është të bashkërendojë përpjekjet për të identifikuar dhe për të mbrojtur fëmijët viktima, për të identifikuar materialet me përmbajtje të papërshtatshme për fëmijët në internet, për të informuar prindërit mësuesit, fëmijët etj, si dhe për të forcuar bashkëpunimin ndërinstitucional.

Lidhuni me ne