|   NA KONTAKTONI   |   MEMBER LOGIN

Lajme

SË BASHKU PËR SIGURINË E FËMIJËVE NË INTERNET!

 • Mar 30, 17
 • isigurtwm

Sot, me datë 30 Mars 2017, Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve – CRCA, Linja Kombëtare për Këshillimin e Fëmijëve - ALO 116-111, në bashkëpunim me zyrën e UNICEF në Shqipëri, Rrjetin Kombëtar të të Rinjve në Shqipëri (ANYN), dhe Koalicionin e Arsimit të Fëmijëve në Shqipëri – ACCE, zhvilluan takimin e hapur: 

Read more

KODI PENAL DHE LIGJI PËR MBROJTJEN E TË DREJTAVE TË FËMIJEVE NUK MBRON FËMIJET NË INTERNET!

 • Feb 11, 17
 • isigurtwm

57 FEMIJË JANË LËNË TË PAMBROJTUR NGA PEDOFILIA NË INTERNET

Tiranë, 10 shkurt 2017- Sot në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Internetit të Sigurtë ALO 116, CRCA dhe Koalicioni për Arsimin e Fëmijeve publikuan raportin tematik “Siguria e Fëmijeve në Internet”. 

Read more

INSTITUCIONET SË BASHKU PËR SIGURINË E FËMIJËVE NË INTERNET

 • Feb 09, 16
 • isigurtwm

Tiranë, 9 Shkurt 2016 -  Në Ditën Ndërkombëtare të Internetit të Sigurtë dhe nën moton #WePROTECT,  u mbajt sot Takimi Kombëtar për Sigurinë e Fëmijëve Online.

Read more

TAKIMI ME TË RINJTË E KUKËSIT

 • Dec 21, 15
 • isigurtwm

22 Dhjetor 2015 - Kukësi është qyteti i rradhës ku u zhvillua takimi me të rinjtë dhe të rejat mbi çështje të internetit të sigurt dhe mbi ngritjen e një rrjeti të rinjsh për të ndihmuar në këtë çështje. Pjesëmarrës të shumtë ishin prezent dhe përfaqësonin grupime të ndryshme dhe organizata prezente në qytet.

Read more

TAKIM ME TË RINJTË E ELBASANIT

 • Dec 20, 15
 • isigurtwm

21 Dhjetor 2015- Sot u organizua në qytetin e Elbasanit takimi me të rinjtë e këtij qyteti mbi çështjen e sigurisë në internet të fëmijëve dhe të rinjve.  Takimi u mbajt në mjediset e bashkisë së qytetit dhe morën pjësë përfaqësues organizatash, forumesh politike, përfaqësues të bashkisë Elbasan, punonjës të policisë, nxënës të shkollave 9 vjeçare dhe të mesme etj.

Read more

TAKIM ME TË RINJTË E LEZHËS

 • Dec 15, 15
 • isigurtwm

16 Dhjetor 2015 -Sot u zhvillua në qytetin e Lezhës një takim me të rinj përfaqësues të organizatave të ndryshme dhe forumeve politike në qytet. Të rinj dhe të reja nga forumet politike të LRI dhe PD, përfaqësues të World Vision, të komitetit të të rinjve në qytet dhe të rinj vullnetarë morën pjesë në takim.

Read more

Pages

Partnerët

Rreth Nesh

Qëllimi i kësaj Platforme është të bashkërendojë përpjekjet për të identifikuar dhe për të mbrojtur fëmijët viktima, për të identifikuar materialet me përmbajtje të papërshtatshme për fëmijët në internet, për të informuar prindërit mësuesit, fëmijët etj, si dhe për të forcuar bashkëpunimin ndërinstitucional.

Lidhuni me ne

 
 

Mbështetur Nga