LINJA KOMBËTARE PËR INTERNET TË SIGURT NË SHQIPËRI
ALBANIAN NATIONAL HOTLINE FOR INTERNET SAFETY

Lajme

60% e fëmijëve dhe të rinjve në Shqipëri janë viktima të bullizmit online

 • Jun 21, 19
 • isigurtwm

Dita Ndërkombëtare kundër Bullizimit në Internet, e gjen Shqipërinë ende tepër mbrapa vendeve Europiane për mbrojtjen ligjore dhe shërbimet për të rrezikuarit

Read more

Krimet seksuale online, më së fundi ndëshkohen nga Kodi Penal

 • May 14, 19
 • isigurtwm

CRCA/ECPAT Shqipëri prezanton në kuvendin e Shqipërisë propozimet për ndryshime në Kodin Penal “Për Mbrojtjen nga Krimet Seksuale dhe krimet kompjuterike”

Read more

Gjimnazistët e Tiranës shpallin nismën “Kampionë të Internetit të sigurt”

 • Feb 28, 19
 • isigurtwm

32 adoleshentë do të jenë këshilluesit e lundrimit të sigurt në internet për bashkëmoshatarët e tyre!

Read more

KRIME PA NDËSHKIM!

 • Feb 05, 19
 • isigurtwm

Kuvendi ende pa asnjë zgjidhje për mbrojtjen e fëmijëve nga krimet dhe grabitqarët seksualë në internet! CRCA dhe Facebook bien dakord të punojnë së bashku për mbrojtjen e fëmijëve në FB dhe Instagram

Read more

“Së bashku për një internet më të mirë!”

 • Jan 24, 19
 • isigurtwm

SID Albania sjell një Forum Kombëtar dhe një raport për sigurinë e fëmijëve, në  Ditën Ndërkombëtare të Internetit të Sigurtë

Tiranë, 24 Janar 2019 – Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Internetit të Sigurt 2019, SID Albania organizon Forumin Kombëtar “Internet i Sigurt për fëmijët dhe të Rinjtë në Shqipëri”.

Read more

Mbi 200 të mitur denoncojnë rastet e përndjekjes nëpërmjet rrjeteve sociale

 • Jan 22, 19
 • isigurtwm

Qendra Kombëtare për Internet të Sigurtë në Shqipëri dhe funskioni i saj i deritanishëm kanë tërhequr vëmendjen e mediave në vend. Gazetarja, Voltiza Duro, nisur edhe nga numri i rasteve që shqyrtohen nga specialistët e kësaj qendra, ka realizuar një intervistë me Drejtorin e CRCA, Altin Hazizaj për këtë fenomen.

Read more

Pages

 
MEMBER OF


 

Rreth Nesh

Qëllimi i kësaj Platforme është të bashkërendojë përpjekjet për të identifikuar dhe për të mbrojtur fëmijët viktima, për të identifikuar materialet me përmbajtje të papërshtatshme për fëmijët në internet, për të informuar prindërit mësuesit, fëmijët etj, si dhe për të forcuar bashkëpunimin ndërinstitucional.

Lidhuni me ne