LINJA KOMBËTARE PËR INTERNET TË SIGURT NË SHQIPËRI
ALBANIAN NATIONAL HOTLINE FOR INTERNET SAFETY

Raporto

Për mesazhin tuaj do të njoftohet menjëhere Linja Kombëtare për Internet të Sigurt. Pas vlerësimit paraprak ai do të ndahet me autoritetet përgjegjëse. Nëse shqetësimi që ju raportoni vazhdon na shkruani në adresën: ISIGURT@CRCA.AL  

Nëse kjo çështje është urgjente, ju lutem telefononi menjëherë falas në numrin 116-111 dhe/ose Policinë e Shtetit në numrin 129

 
 
CAPTCHA
Test për të parandaluar spamin. Vërteto që nuk je robot :)

 
MEMBER OF


 

Rreth Nesh

Qëllimi i kësaj Platforme është të bashkërendojë përpjekjet për të identifikuar dhe për të mbrojtur fëmijët viktima, për të identifikuar materialet me përmbajtje të papërshtatshme për fëmijët në internet, për të informuar prindërit mësuesit, fëmijët etj, si dhe për të forcuar bashkëpunimin ndërinstitucional.

Lidhuni me ne